Messer Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Witam, Ukończona kolejna materia modelarska spod mojej ręki :P Model prawie prosto z pudła. Dodałem dosłownie kilka blaszek ( zestawowe części są naprawdę dobrej jakości ), stickery A+club i metalizowane kalki HD. Wszystkie zmiany opisane są w warsztacie -> viewtopic.php?f=88&t=42406 Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Nikt nie rwie się do oceny to ja zacznę . Świetne zestawienie kolorystyczne. Kawał dobrej roboty z tą grafiką. Felgi dobrze pasują. Bardzo podobają mi się przednie lampy i znaczki "type-r" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Nikt nie rwie się do oceny to ja zacznę . Świetne zestawienie kolorystyczne. Kawał dobrej roboty z tą grafiką. Felgi dobrze pasują. Bardzo podobają mi się przednie lampy i znaczki "type-r" . Model został już skomplementowany na pwm-ie, więc nie ma sensu się powtarzać. Przednie lampy są super, to fakt. Powiedz mi proszę, o których znaczkach piszesz ? Nie znam się na Hondach, to nie bardzo kojarzę. Czyżby chodziło o znaczki Hondy na przodzie i z tyłu ? Pewnie naiwnie pytam, ale chciałbym wiedzieć ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Jest moc i tyle, brawo misioptys-buda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Tak, o te czerwone znaczki Hondy mi chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 Dzięki Panowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi