ppu Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Witam :P chciałem się przywitać bo to mój pierwszy post na forum i pierwszy model w życiu ;-) zapraszam do ogladania i oceniania choć wiem że wiele jest jeszcze do poprawy jest to dla mnie absolutnie kultowy samochód zaczęło się tak nawet jako golas bardzo mi się podobał tak wiem że nie ma osłon ale to specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 No nie jest źle jak na pierwszy model... Powodzenia z kolejnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Piękny... piękny.... jak na pierwszy model to piękny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 powoli zaczynam Lancera evo VI ale to potrwa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 No nie jest źle jak na pierwszy model... Powodzenia z kolejnymi no skoro Ty tak mówisz to robi mi się ciepło na duszy od dawna śledzę Twoje prace i mogę tylko pogratulować umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 jeśli Ci się uda to rozwierć trochę wydech i kapnij trochę czarnego do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 jeśli Ci się uda to rozwierć trochę wydech i kapnij trochę czarnego do środka pomyślę o tym, ale tam jest środek pomalowany na srebrno czego za bardzo na fotach nie widać , w zasadzie to wcześniej był czarny ale jakoś mi to nie pasowało WRC i sadzomioty TDI więc pomalowałem na srebrno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 chciałem się przywitać bo to mój pierwszy post na forum i pierwszy model w życiu ;-) Ja sceptycznie po swojemu - skoro to pierwszy model w życiu, to jakie masz inne doświadczenia które Ci pomogły? Zwyczajnie jak dla mnie model ciut za dobry, jak na pierwszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2014 Ja sceptycznie po swojemu - skoro to pierwszy model w życiu, to jakie masz inne doświadczenia które Ci pomogły? Zwyczajnie jak dla mnie model ciut za dobry, jak na pierwszy Pozdrawiam to co napisałeś bardzo mi schlebia i dziękuje a historia prosta jak drut : od zawsze lubowałem się w motoryzacji a szczególnie w rajdach, i pomyślałem żeby sobie taki model złożyć ( nigdy nie interesowałem sie szczególnie modelarstwem, bo jakoś składanie samolotów czołgów itd by mnie na pewno tak nie porwało ) , ale mam kumpla który jest modelarzem i przez niego poznałem właściciela sklepu modelarskiego, przy zakupię rozmawiam ze sprzedawcą i mówie "o super że model jest wytłoczony z niebieskiego plastiku - to nie trzeba będzie go malować " , chłopaki w sklepie zabili mnie śmiechem i powiedzieli jedno zadanie które zaważyło na wszystkim " zanim zaczniesz i spieprzysz zerknij do neta zobacz jak to chłopaki robią i poczytaj fora i dzwoń jak czegoś nie będziesz ogarniał" no i wpadłem jak śliwka w kompot ... jak zobaczyłem jakie cudeńka robicie to postanowiłem się nie spieszyć, niektóre elementy lądowały po 3 razy w dot4 ale postanowiłem że zrobie to najlepiej jak umiem, choć wiem że wiele baboli zrobiłem ... było to wiele godzin czytania rożnych forów, dzwonienia pytania, próbowania, rzucania mięsem i robienia od nowa , ale nie ma co ukrywać że gdyby nie WY, Wasze porady które wyczytałem na tym i na innych forach i cudeńka jakie robicie, które działają niesamowicie dopingująco ten model wyglądał by jak zabawka z tesco dziękuje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaweł Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Witam, jaką farbą malowałeś karosrie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Gaweł sprayem Tamija TS chyba 50 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Oj ładny, podoba się Dobrze że wybrałeś lakier TS-50 jest on idealnym odwzorowaniem lakieru subaru. Polerowałeś kastę czymś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 I niech mi ktoś teraz powie, że pierwszy model nie może być dobry... Nie wiem czego bardziej gratulować? Modelu, czy podejścia do niego. W każdym bądź razie i jedno i drugie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Ojoj przednia lewa opona na odwrót założona. Przełóż ją i jeszcze warto było by je wyszlifować żeby pozbyć się śladu po łączeniu formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 22B zawsze na plus. Strasznie czysty jak na WRC, ale załóżmy, że to przed rajdem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi