rucek Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Witam Jestem zdania, że jak już się coś zbuduje to trzeba to pokazać Dużo rozpisywać się nie będę zdjęcia mówią same za siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 3 Grudnia 2014 Share Napisano 3 Grudnia 2014 Model ogólnie wyszedł fajnie, podstawka też mi się podoba, jednak zbudowałeś miniaturę auta startującego w Rajdzie Monte Carlo, który rozgrywany jest na asfalcie a nie szutrze. Fakt, że zazwyczaj drogi są pokryte wtedy śniegiem, lodem i pewną ilością błota, ale aktualne brudzenie bardziej pasuje mi do jakiegoś błotnistego rajdu szutrowego. Duży plus za odwagę, ja bym nie potrafił aż tak "wybrudzić" modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 3 Grudnia 2014 Share Napisano 3 Grudnia 2014 Jak dla mnie idealnie sklejony, kalki też położyły się wzorowo. Co do wypowiedzi poprzednika coś w tym jest, jest mega umorusany, brąz ze zderzaka kojarzy mi się dwuznacznie.. ale ogólny efekt bardzo pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Widać że ostra jazda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Co tu dużo mówić, model jest bardzo dobry. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to nieco zbyt widoczne smugi pędzla na masce i bokach (na brudzeniu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Przyznam się, że moim błędem było umiejscowienie tak brudnego modelu w rajdzie Monte Carlo, ale niestety niewiedza kosztuje Było to moje pierwsze brudzenie więc miejscami pewnie przesadziłem jednak model ładnie prezentuje się na półce. Dzięki za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redjanar Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Piękny model, pięknie pobrudzony, pięknie..... Bardzo bliski mojemu sercu, bo jeżdżę tym na co dzień (oczywiście "cywilną" wersją) i tylko dlatego, mam dwie malutkie, ale naprawdę maluteńkie uwagi: 1. z tyłu auto bardziej brudzi się na zderzaku i tylnym pasie, a dużo mniej na szybie (przepływ powietrza jest taki, że powyżej 50 km/h w czasie deszczu tylna szyba jest sucha ) 2. na przedniej szybie ślady wycieraczek wyglądają, jakby Celica miała tylko jedną wycieraczkę Ale to naprawdę niuanse, które wychwyci tylko użytkownik takiego auta PIĘKNA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2014 Wiadomo, że starałem się urealnić model jednak widać nie zawsze wychodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi