Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki pomocy Timi'ego mogę wrzucić kilka fotek Reni w pełnej krasie. Wielkie dzięki Tomku Dwie uwagi do galerii: 1. Przez nie dopatrzenie klap silnika jest uchylona. Nie wiem, jak to się stało, ale zauważyłem to dopiero przy edycji fotek. 2. Tablice rejestracyjne są mocno tymczasowe. Doczepione tylko na Patafix'a. Docelowo będą żółte, jak przystało na auto 60-cio letnie Miłego oglądania. Zapraszam do komentowania. Fotek zrobiliśmy mnóstwo. W przygotowaniu są galerie SLR'ów. Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Świetne zdjęcia! Wspaniale pokazują wkład i trud pracy włożony w ten model - moje gratulacje, bo prezentuje się wyśmienicie Po odbiciu na szybach widać, że zdjęcia robione lustrzanką - widać różnicę w jakości Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Dla mnie bomba! Dał byś fotkę z jakimś punktem odniesienia, moneta, długopis czy cokolwiek było by jeszcze fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim za miłe słowa Niestety jakość fotek to nie moja zasługa. To robota Timi'ego. Jeszcze raz wielkie dzięki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi