Messer Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Witam po przerwie Udało się dokończyć model renault na nowym miejscu. Na zdjęciach brakuje jeszcze końcówki wydechu - czekam na rurkę chromowaną. Zmiany względem pudełkowej wersji nie wielkie: - 17" metalizowane felgi z obniżonym profilem opony - wydłużona przednia dokładka zderzaka - soczewkowe wkłady przednich lamp - klosze przednie pozbawione przetłoczeń - malowana grafika na bokach auta - zmieszany kolor - obniżone zawieszenie - sygnowane tablice Wnętrze jest utrzymane w prostej stylistyce - czerń i imitacja drewna. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Te liscie... cos pieknego jak ty to robisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Te liscie... cos pieknego jak ty to robisz...? Najpierw pali, później je maluje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Bardzo fajny jedynie co razi to grille pomalowane połyskiem ale i tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Jako wieloletni posiadacz kupejki, a właściwie dwóch kupejek, które uważam, za jedne z piękniejszych wozów świata, a jazda nimi o czysta przyjemność, która w okolicach 200 km daje doznania porównywalne z seksem muszę zaprotestować. Meganka może mieć kolor granatowy lub żółty. W obu tych kolorach jeździł Ś.P. Janusz Kulig. Każdy inny kolor nadaje się np. na golfa a nie na megankę. Zawiodłeś mnie Messer. Do wykonania, nie mam oczywiście, żadnych zastrzeżeń, bo zawsze podoba mi się Twoja robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 23 Lipca 2015 Autor Share Napisano 23 Lipca 2015 Dzięki Panowie, Co do malowania - no cóż, po prostu maluję :P Marak, na tym cały myk polega, że to mnie model ma się podobać - nie ma dla mnie znaczenia kto tym autem jeździł, bo to tylko człowiek Nie mniej jednak dzięki za komentarz ;) Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 A dla mnie właśnie ten kolor i malowanie są świetne. Nie do końca podoba mi się taka gleba i koła nie mieszczące się w nadkola - ale to jest Messer Design i jak sam wykonawca powiedział - to jemu ma się model podobać. Co do wykonania to chyba podczas montażu obtarła się farba z podwozia (szczególnie widać to przy prawym progu ale przy lewym też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 Dokładnie tak jak piszesz adamuss - podwozie lekko oberwało przy składaniu - będzie wyretuszowane. Dopiero teraz widzę, że na zdjęciach źle ułożyła się płyta podłogowa ( wybrzuszona na kilku zdjęciach ) - nie powinno jej w ogóle być widać. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi