jakub476 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Skończyłem ją w zasadzie prawie 2msc temu, ale popsułem przedni znaczek, a na masce było wybrzuszenie pod niego... Dostałem od Aoshimy nowy kpl. kalek więc czas na galerie. Wersja Vertex została przez Aoshime dużo lepiej wykonana, głownie przez to, że zderzaki są razem z budą, w innych wersjach są spore problemy ze spasowaniem zderzaków i tylnych lamp. - Lakier Dupli Color Flip-Flop Lagoon - Nowe felgi Advan RGIII (Aoshima) - Nowe opony (Aoshima) - Obniżone zawieszenie - Nowy końcowy tłumik (Handmade) - Nowe fotele (Odlew, Hobby Design) Więcej zdjęć i inne moje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Lakier jest petarda a zlote felgi przy nim to dobry wybor. Gratuluje i zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 lakier ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Podoba się... Zastanawiam się jedynie, czemu słupki odstają od szkła i jak ten samochód skręca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Piękny. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Podoba się... Zastanawiam się jedynie, czemu słupki odstają od szkła i jak ten samochód skręca? Z tymi szybami to mnie zagiąłeś... U góry jak widać są spasowane dobrze, więc żeby było lepiej chyba by trzeba je ciąć... A co do skręcania to w sumie normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Z tymi szybami to mnie zagiąłeś... U góry jak widać są spasowane dobrze, więc żeby było lepiej chyba by trzeba je ciąć... Bez przesady, od razu zagiąłeś... Zwyczajnie widać, że słupek "B" odstaje od szkła. A co do skręcania to w sumie normalnie... Normalnie i tak na filmie jeżeli koła są "po japońsku"... W modelu są "normalnie" i patrząc na jedno ze zdjęć zacząłem się zastanawiać jak sobie radzą przy wystawaniu z obrysu... Ale i tak jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Jak już mowa o kołach, to chyba trzeba zrobić zbieżność Model super, ale ogólne wrażenie psują wycieraczki (że o podwoziu nie wspomnę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langes Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Bardzo ładny lakier, dobrze położony. Osobiście brakuj mi jakiegoś spoilera Co do kół to trochę typowe że ten drążek który odpowiada za skręt obu kół jest ciutke za długi przez co przestawia drugie koło Też tak miałem w Nissanie 300zx (Tamiya) i Nissanie Skyline R32 (też Tamiya). Widocznie Nissany tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi