jakub476 Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) To zachęcony fotką odamina wrzucam. Skala: 1:24 Producent: Aoshima Data ukończenia: 25-07-2014 Modyfikacje: - Lakier Gunze C160 - Flock - Nowe tłumiki końcowe (Aoshima, Handmade) - Chromowane ramki, listwy (Aoshima, Bare Metal Foil) - Multi soczewki w przednich reflektorach (Handmade) Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Kolejna świetna pozycja w Twoim wykonaniu. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Też fajny, choć tutaj moim zdaniem wash trochę za mocny. Fajny detal te światła ledowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Zupełnie nie moja bajka ale dobry (bardzo) model zawsze dobrze obejrzeć. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Model piękny Gratulacje Jedno mnie zastanawia: po co w takim samochodzie robi się "minusy" i daje opony z naciągiem Przecież to limuzyna. A zawieszenie jak do drift'u Ktoś mi wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi