Seweryn Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Budowa Lancii Delty dobiegła końca,skończyłem chyba moją ostatnią rajdówkę. Samochód legenda z ostatniego sezonu fabrycznego zespołu Lancii, czyli rok 1992. Samochód którym Didier Auriol wygrał Rajd Monte Carlo 1992, kilka inych rajdów w tym sezonie również. Model Hasegawy wzbogacony kalkomanie Studio 27 i kilka detali od podstaw. Podstawową modyfikacją było obniżenie zawieszenia modelu, koła dostały dystanse z milimetrowego polistyrenu. Przerobiona została deska rozdzielcza, ta w modelu była ze specyfikacji 1989, dodałem blaszki przytrzymujące szybę przednią i tylnią. Przerobiona jest płyta pod silnik, ta z modelu wyglądała zabawnie. Zapinki maski, tylniej klapy oraz klamry pasów to elementy fot otrawione. Kalkomanie w większości z arkusza Studio 27, małe kalkomanie sponsorów na zderzak, boki obok numeru oraz kokardy Martini Sportline to kalki hasegawy – Studio 27 wykonało to kolorem jasnoniebieskim, całkowicie nie do przyjęcia. Modelmaowany TS26,werniks Gunze Super Clear. Tak powstał model jednego z najpiękniejszych samochodów rajdowych. Fotki trochą słabe, ale nie było dziś dobrego światła. Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Qrcze trzeba sobie kupic szklany stolik - fotki super wychodza fotki na takim podlozu Model Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi_bydg Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Witam! Model pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Tak, cóż można innego dodać. Świetny model po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi