janex Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Witam wszystkich, model ten już dawno skończyłem kleić ale jakoś nie chciało mi się robić zdjęć z zakończenia prac. W końcu się skusiłem i zrobiłem parę fotek. Mam nadzieję że model się wam spodoba. Miłego oglądania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Chłopaki od aut. Zaglądajcie na pancerkę !!!!! To zobaczycie ile tracicie. Ile w tym modelu świetnych pretekstów, do wydobywania faktur. wszystkie te mechanizmy!!, a tu po prostu czerwony plastik !!!! Czysto sklejony, nie powiem , ale plastik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 aż mnie kusi, żeby sobie kupić taki modelik... i skleić... i POMALOWAĆ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Spiton, a ta twoja pancerka to niby z żelu jest?? Przecież te czołgi to też kawałek plastiku... A to, że ma więcej detali to nie znaczy od razu, że model jest ładniejszy... Każdy lubi co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Hmm fajny ten modelik, super temacik do popracowania wiec w moim odczuciu zgadzam sie ze Spitonem, ladnie i czysto sklejony, niestety brak malowania powoduje ze poprostu wyglada jak zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi