adize Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witam serdecznie! Wykonałam zdjęcia dla mojego modelu MAN TGA XL with DHL Trailer. Relacja z budowy jest dostępna tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=5569. Jest to pierwszy model, do którego tak mocno się przyłożyłam. Malowany był aerografem. MOJE WŁASNE MODYFIKACJE: - malowanie DHL - urozmaicone wnętrze (materiał na fotelach, dywaniki) - CB radio oraz nawigacja GPS - okablowanie ram naczepy oraz ciągnika Fotografie zostały wykonane na tle fotograficznym przy pomocy statywu. Zapraszam do oglądania zdjęć. A oto moja mała wariacja w Photoshopie : A tak model prezentuje się na półce przy DAFie 95 XF: Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 No super !!! dużo fotke i to fajnych , Model piekny tylko tam na naczepie jakos jak by zaciek był . Pozdrawiam i życze wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 22 Marca 2008 Witam. Model prezentuje się pięknie. Dobra robota. Galeria przestronna i obrazujące każdy zakamarek całego modelu. Dobra robota. Gratuluję ukończenia modeli i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witam Gratuluje ukończenia. Świetny Maniek, pięknie się prezentuje na zielonym tle. Fajnie, że aż tyle zdjęć w galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Ile fotek dales chyba 50 ale to nic model fajny sczegolnie ze w dhl ladny zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Ile fotek dalesJa bym napisał "Ile fotek dałaś"... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Ile fotek dales chyba 50 Ja bym napisał "Ile fotek dałaś"... Właśnie, ile fotek dałAm . A dałam dużo, aby pokazać model z każdej strony oraz wszystkie detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Właśnie, ile fotek dałAm . A dałam dużo, aby pokazać model z każdej strony oraz wszystkie detale.Skoro mówimy już o fotkach, to mam takie pytanie. Może nie jest do końca zgodne z tematem, ale w końcu tyczy się fotki. A dokładnie Twojego avatara; czy na nim to Ty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Taka piękna kobieta i ciężarówki , to zestawienie o którym marzy każdy traker . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Wiosna się zrobiła i odrazu koledzy oglądają się za spódniczkami Co do modelu to jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Trochę trzeba sie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Skoro mówimy już o fotkach, to mam takie pytanie. Może nie jest do końca zgodne z tematem, ale w końcu tyczy się fotki. A dokładnie Twojego avatara; czy na nim to Ty? Ehh... Niestety to nie ja . To piosenkarka Elisa Toffoli... Hehe chciałabym tak wyglądać Dziękuję za pozytywne opinie co do modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Ho ho ho, po długiej budowie jest ostateczny efekt. Jednym słowem piękny zestaw, nie jestem zwolennikiem ciężarówek (no chyba że Opel Blitz ) ale jeśli chodzi walor modelarski (klejenie, malowanie) to jestem pod wrażeniem, pięknie wyszedł ten żółty kolor. Bardzo dobrze, że zwaloryzowałaś wnętrze trucka, dało to bardzo ciekawy efekt, ładnie widoczne jest też okablowanie pojazdu. Fajnie, że wrzuciłaś tyle fotek, ponieważ jest co oglądać i podziwiać. Gratuluję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi