Wojtek Tul Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) A o to i najnowszy model, który udało mi się skleić przez te wakacje, fotki : A teraz planuję stwożyć coś takiego, podobny zestaw Kenworth T 900 + Transport Ponadnormatywny i fotki orginału : Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Gratulacje,piękna SCANIA PS:Ale to ciągnik siodłowy więc to chyba naczepa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Bartini ale zobacz jak jest podpięta, jak przyczepa, a ciągnikiem siodłowym to nie jest.Nie ma siodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 A to sorki tak tylko myślałem.Sorka jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 No mozna by sie przypierniczać do takich detali , ale całość robi niezłe wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Bardzo piękny zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Piękny. Bardzo mi się podoba. I taki niecodzienny kolor Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Zestaw prezentuje się bardzo ładnie, czysto i staranie również podoba mi się wykonanie przyczepy Wojtku. Pozdrawiam,eKrystian Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Modelik jak już wcześniej pisałam jest bardzo ładny, podoba mi się!! PS: Kolego "eKrystian" nie naczepa a przyczepa, błąd w poście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzięki Maniak ! Już poprawiłem Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Drodzy koledzy, odpowiadam na waszą mała dygresję, ciagnik ma siodło i ma tak zwany chak, na podpięcie przyczepy, to jest zestaw siodłowo- przyczepowy. Poprostu przedni kątownik, jest obrotowy i jak zachodzi przyczepa na zakrętach to kątownik, przedni jest ruchomy na siodle i tyle pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 No cóż, zdjęcia modelu są zbyt ogólnikowe (nie pokazałeś szczegółów), zestaw wydaje się czysto i ładnie wykonany. Szkoda że nie wzorujesz się na oryginałach, zauważyłem że bardzo często wszystko upraszczasz przez co np. model przyczepy bardziej przypomina zabawkę aniżeli miniaturę oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Czemu tak sądzisz Andrzeju, nie podoba Ci sie, musiał byś go zobaczyć w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Czemu tak sądzisz Andrzeju, nie podoba Ci sie, musiał byś go zobaczyć w rzeczywistości. Tak jak pisałem - model jast ładny i czysto wykonany, ale zbyt mocno odbiega od realu. Jeżeli jest tak w oryginale jak wykonałeś model, to może pokaż jego zdjęcie a wtedy rozwiejesz moje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Model zrobiłem własna inicjatywa z głowy, a zdjęcia zasięgnołem z netu do mojego własnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 a mi sie tam podoba:) Przynajmniej coś ciekawgo zrobiłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi