Coppercat Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 Mój najnowszy nabytek (via ebay). Długo sie nie mogłem zdecydować, ale w końcu go kupiłem. Będzie do kolekcji ZZ-Top obok Ford'a '32. Pudełko: Inbox: Kiedyś kupiłem kastę żywiczną produkcji Jimmy Flintstone: Teraz będzie okazja ją wykorzystać. Porównanie kasty zestawowej z budą Jimmy'ego: Niestety dodatków (blaszek, żywic itp.) do tego modelu nie udało mi się nigdzie znaleźć Chciałbym zrobić coś takiego dla moich chłopaków z gitarami (fotka ze strony scaleproduction.de, gdzie kupiłem figurki ZZ-Top): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 oj się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 Aż się prosi o czarny mat i pin striping. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi