Yamato23 Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Od jakiegoś czasu mam ochote na małą kolekcje pancerki 1/35. Na allegro znalazłem takie coś: pisze, że w aerografie jest dysza 0,2mm. Zastanawia mnie czy ta dysza nie jest zbyt mała do modeli w skali 1/35. Do kupienia jest także taki zestaw: W tym przypadku jest dysza 0,3mm. Pytam, bo na tym forum przeczytałem że dysza 0,2 mm dobra jest do modeli 1/72. Dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Cytuj
Marek Świderski Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Aerograf do pancerki 1/35 .......a są inne aerografy do samolotów, pojazdów cywilnych itp? Przepraszam za złośliwość ale rozbroiłeś mnie pytaniem. Cytuj
dark2 Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 to może kompromis - http://allegro.pl/item256303865_mar_zestaw_kompresor_ma_1000_aerograf_ew770_.html ten ma dyszę 0.25 (co prawda piszą inaczej w opisie aukcji, ale cóż). a o ew770 to pewnie masa postów... szukaj... Cytuj
SAGITARIUS Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Witam Polecam EW770 ! Mam, świetna rzecz i w zupełności wystarcza ... przynajmniej mnie. Nie potrzebuje kosmicznie drogich azteków, pasche czy innych wynalazków! POLECAM ! Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj
Majek Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Panowie, znowu drazycie temat, ktory jest walkowany doslownie kilka watkow nizej: viewtopic.php?t=981 Cytuj
Yamato23 Napisano 17 Października 2007 Autor Napisano 17 Października 2007 Ma to być mój pierwszy aerograf i może wystarczający dla początkującego bedzie ten za 330zł (wygląda na troche mniej skomplikowany i jest teńszy)? Cytuj
dark2 Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 i co za 2 miesiące będziesz szukał następnego...?? to pierwsza dziewczyna też może być ładna inaczej...?? looknij w link podany wyżej ..użyj szukajki...naprawdę powiedziano dużo w tym temacie Cytuj
Deco Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Witam Polecam EW770 ! Mam, świetna rzecz i w zupełności wystarcza ... przynajmniej mnie. Nie potrzebuje kosmicznie drogich azteków, pasche czy innych wynalazków! POLECAM ! Pozdrawiam S. - Krystian. Mam ten Aerograf! Mimo że nie używałem go jeszcze bo nie mam kompresora. To popieram zdanie kolegi Krystiana . Słyszałem o nim wiele dobrego! Cytuj
Gość Napisano 25 Października 2007 Napisano 25 Października 2007 Ja ze swojej strony moge polecić pseudoiwate od firmy Fachowiec.Jest to sprzęt bardzo dobry.Wytrzymały,niekłopotliwy i nieskomplikowany w konserwacji.Inną sprawą są umiejętności modelarza.Ktoś moze sobie kupić paasche czy payo za krocie a i tak modele mogą mu wychodzić przeciętnie. Cytuj
Patryq Napisano 2 Listopada 2007 Napisano 2 Listopada 2007 Witam! Mam problem w wyborze aerografu. Chciałem malować cienkie paski "z ręki" ale moim nie da się. Zastanawiam się jaki mam kupić ale w rozsądnej cenie (do 200zł) a do tego kompresor MA-1000. Widziałem że chwalony jest EW770. Czy warto go kupić ? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi