Mariusz 72 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Pz. III L - "Gdzieś na wschodzie 1943 r." Model Tamyia, skala 1:35 Figurki Alanger, skala 1:35 Cześć Mam niekłamaną radochę przedstawić Wam pierwszy skończony model od chyba 7 laty... Pomimo nawału obowiązków itp... Mam nadzieję, że się Wam spodoba. Proszę o komentarze. Również krytyczne! Model malowany Humnrolami, a następnie ukończony MIG-ochemią. Tu wielkie podziękowania dla sklepu JAMA, który gorąco polecam. Również podziękowania dla tych wszystkich którzy pomogli mi w budowie modelu. Zwłaszcza dla kolegi Lampi za wprowadzenie w świat nowoczesnej technologii malarskiej. Oto link do wątku warsztatowego: viewtopic.php?t=17774&postdays=0&postorder=asc&start=0 * * * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Co tu gadać. Perfekcyjna robota.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Rewelacja. Efekt pierwsza klasa. Ale czasu Ci zjadł sporo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Super.Też tak chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Model powala właściwie wszystkim,jeśli można wiedzieć czy używasz namiotu bezcieniowego do robienia zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 25 Maja 2010 Autor Share Napisano 25 Maja 2010 Nie, nie posiadam... Użyłem 2 lampek stołowych (moc 50 i 60 W). Za przysłonę posłużyły tzw. koszulki A4 (matowa folia). Za statyw klocki Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Elegancko wszystko wygląda. No po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Użyłem 2 lampek stołowych (moc 50 i 60 W). Za przysłonę posłużyły tzw. koszulki A4 (matowa folia). Za statyw klocki Lego Aż trudno w to uwierzyć,tym większy podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobern Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Piękna robota!!! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Pozwolę sobie dodać zarówno warsztat jak i galerię do zbioru modeli "referencyjnych" Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 warsztat byl rewelacyjny, wyszlo świetnie, jak na pwm ogladalem stare zdjecia tego modelu i teraz te finalne to progress jest totalny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 26 Maja 2010 Autor Share Napisano 26 Maja 2010 Cześć Ponieważ zainteresowanie jest spore dodaję kilka fotek. Poprawiłem kolbę MP40 (na ile to było możliwe na tym etapie). Niebawem coś jeszcze wrzucę z korekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Polak potrafi! Szczerze mówiąc to mnie zmiotło z krzesła... wkład pracy jest oooooolbrzymi pozdrawiam i gratuluję tak doskonałego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Zarówno model jak i cała dioramka powala. Moje modele na jej widok same się rozebrały i wróciły do pudelek :) GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi