zbiegu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Witam w czasie ostatniej wizyty u znajomego mechanika trafiłem na (niestety czarną) Testarossę, kilka osób na forum robi właśnie model więc może sie przyda. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Świetna maszyna , ale wnętrze troche zawiewa odpustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Świetna maszyna , ale wnętrze troche zawiewa odpustem Popieram, ale on jakis zepsuty jest, kierownica ze złej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Czy mi się wydaje, czy elektryka szyb jest w drzwiach? Jeżeli tak to wieje mi elektryką montowaną w serwisie aut z grupy VAG :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Ogólnie nie przepadam za Ferrari, wolę Lambo. Najbardziej podoba mi się wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 walk around z lambo (murcielago) bedzie jutro bo juz mi się dzisaj nie chce wstawiać troche się z tym ferrari spóźniłem bo jeszcze dwa dni temu było na podnośniku rozebrane mogłem troche "bebechów" porobić ale trudno juz pojechało do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam po dwóch latach przerwy 512-tka pojawiła się ponownie, tym razem czerwona jako że z zewnątrz różnic nie ma to wstawiam tylko "seryjne" wnętrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry.B Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam po dwóch latach przerwy 512-tka pojawiła się ponownie, tym razem czerwona jako że z zewnątrz różnic nie ma to wstawiam tylko "seryjne" wnętrze To na pewno ten sam samochód? Na poprzednich zdjęciach była 512TR a to jest Testarossa, więc chyba jest to inny samochód. P.S:Jak będziesz miał możliwość to wstaw zdjęcia tylnego pasa. On był trochę zmieniony w 512TR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2010 A gdzie jest napisane że to ta sama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 A gdzie jest napisane że to ta sama?? Witam po dwóch latach przerwy 512-tka pojawiła się ponownie... Chyba tu , a z wypowiedzi kol. Jerry.B wynika, że chodzi o inny model. Ferrari Testarossa i Ferrari 512TR to (chyba, bo po przednim grillu i kilku elementach widać różnicę) dwa rożne samochody ze stajni Ferrari. Chyba, że się myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry.B Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Myślałem, że "ponownie zawitała" chodziło, że ten sam samochód. Chyba, że się myle... Nie, nie mylisz się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi