marioba Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Czołem! Ponownie stara zabawka Tamiya M-8 HMC 1:35. Model słaby, uproszczony itp. Ale pomalować go jakoś fajnie..... Pomalowałem, wyrzuciłem tamiyowskie gąski zastępując je AFV Club. Poobwieszałem gratami z żywicy i trochę to wszystko pobrudziłem. Zapraszam do oglądania i oceny Całość malowana akrylami Testorsa. Wash i pastele to MIG i Tales >>>>>>pozdrawiam>>>>>>marioba>>>>>>>> Cytuj
karol 111 Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 nie ma znaczenia czy model jest stary i uproszczony, kiedy się go dobrze pomaluje, bardzo ładny model z niego wycisnąłeś Cytuj
reggy Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Hej! Fajnie wyszedł ten aliancki "sturmtiger" Podoba mi się subtelne brudzenie, w sam raz! Graty z jakiego zestawu? Dzisiaj właśnie zacząłem takiego potworka dłubać Cytuj
marioba Napisano 24 Maja 2009 Autor Napisano 24 Maja 2009 Graty to chyba PlusModel jeśli dobrze pamiętam pozdrawiam>>>>marioba>>>>> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi