arekmir Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Ciekawy model firmy Roden wzbogacony przeze mnie kilkoma dodatkami. -dodana aluminiowa lufa firmy RB model -wykonane od podstaw żaluzje pokrywy silnika -wykonane od podstaw wnętrze przedziału bojowego -wymieniona osłona działa na aluminiową wykonaną własnoręcznie -wymienione elementy nadbudówki przedziału bojowego na aluminiowe również wykonane własnoręcznie -dodane drobne elementy takie jak spawy, pokrętła przy dziale, rączki kanistrów, wyznaczniki wymiarów bryły pojazdu Podstawka wykonana z sierści maskotki i sody oczyszczonej. Dla zainteresowanych WARSZTAT Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem i komentarze (zwłaszcza te, które mobilizowały mnie do dalszej pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Model jak na tę skale wykonany został przez Ciebie całkiem dobrze, jednak niezbyt pasuje mi ten stalowy KM. Powinien być jednak oksydowany,a kolba nieco ciemniejsza. Poza tym wszystko jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 super modelik tylko brakuje figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Brawa za odważne podejście do modelu i oderwanie się od zawartości pudełka Grile może nie są najrówniejsze ale liczą się chęci i frajda z modelowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi