Skinn3r Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Tak, tak. To znowu ja Ze względu na to że Gun Truck i kolejny M998 już są na wykończeniu, czas na kolejne cacuszko - "polaka z Iraka" Trochę jego budowa się czasowo rozłoży ze względu na to że będę musiał jeszcze kupić dawcę części lub blachy, a w portfelu pusto Cytuj
Tysiuniek Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Ale masz tempo...Jeden za drugim. Oj, chyba wciągnęło. Fakt, to hobby ma jedna nieprzyjemną cechę: pustszy zasoby finansowe. Cytuj
Skinn3r Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Napisano 15 Kwietnia 2010 Ale masz tempo...Jeden za drugim W każdej wolnej chwili coś robię przy modelach, a takich chwil mam aktualnie sporo Oj, chyba wciągnęło Oj, no pewnie Planuję conajmniej jeszcze 5 Humvee, ale wkoncu wyjdzie o wiele więcej Cytuj
kubisz Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 No i biedny chłopak, przepadł na jament W każdej wolnej chwili coś robię przy modelach, a takich chwil mam aktualnie sporo Szczęściarz... Cytuj
Skinn3r Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Napisano 21 Kwietnia 2010 Panowie ratujcie! Ma ktoś z was zdjęcia tyłu tego HArD'a Głownie chodzi mi o tył kabiny i to co się za nią znajduje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi