Miecioiwino Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 O to następny czołg który też został zrobiony okolo pół roku temu. co o nim sądzicie?? ZApomniałem uprzedzić iż są to zdjęcia wykonane SE K850i ale nie powinny być takie złe gdyż ma on 5 megapixeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Fotki takie sobie , to, że aparat w telefonie ma 5 Mpix nic nie daje i nie da jeżeli aparat ten ma słaby obiektyw ,a wszystkie obiektywy w komórkach są do luftu, że tak powiem Z tego co zauważyłem , to czołg czysto sklejony , brak niestety jakichkolwiek śladów eksploatacji, cieni itp. Jednym słowem jest dobrze, ale nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 Muszę mu zrobić zwykłym aparatem zdjęcia to może zauważysz ze ma on podrdzewione śruby na podójnych plytach oraz nawet fajnie zrobione tylne zacieki, ale i tak postawiłem na to że on jest co niedawno wyciągfnięty z fabryki przecierz nie wszystko musi być brudne i wyeksploatowane lecz wiem że by było ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Czołem! Model całkiem ładny tylko że za bardzo czysty - przydałyby się jakieś piaskowe i rdzawe płukanki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Model fajny, pomalowany tak,że nie czuć narzędzia. Ale to pancerka.Najbardziej wymagająca dyscyplina. To model fajny, to dopiero początek zabawy. Pooglądaj galerie, to zrozumiesz o czym piszę.:-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Witam, Ja mam pytanie dotyczące lufy. Dlaczego ona jest tak nie naturalnie skierowana w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 1 Lutego 2008 Autor Share Napisano 1 Lutego 2008 Wiesz to było tak że ja to przykleiłem a póżiej zauwarzyłem i nie dalo rady już odkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał75 Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Witam,Ja mam pytanie dotyczące lufy. Dlaczego ona jest tak nie naturalnie skierowana w dół? Po prostu mu hydraulika siadła ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Po prostu mu hydraulika siadła Dobre... Miecioiwino- a, nie próbowałeś ją delikatnie rozciąć (wieżyczkę) skalpelem i poprawić lufę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Po prostu mu hydraulika siadła ;) Dobre, dobre. Ja zawsze myślałem, że w ruskich czołgach z II Wojny lufa była podnoszona i opuszczana mechanicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi