tornado Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 (edytowane) DAF 95 XF Mam nadzieję, że przydadzą sie komuś te fotki. Niestety nie porobiłem zdjęć silnika ponieważ ciagnik stał na lewarku zbyt blisko garażu i uniesienie kabiny było niemożliwe. Ciężarówka jest własnością mojego bratanka więc będzie jeszcze okazja aby zrobić pare fotek. CDN. Edytowane 31 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Torni Dafik niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Wow niezła dokumentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Świetne fotki , napewno sie przydadzą ! . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Andrzeju mogł byś mi zrobic fote tylniej ściany we wnetrzu bo mi jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Fotki pierwsza klasa, tylko szkoda ze model jest taki mizerny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Andrzeju mogł byś mi zrobic fote tylniej ściany we wnetrzu bo mi jest potrzebna Fragmenty ścianki pomiędzy dolną a górna leżanką przedstawiają zdjecia nr 34 i 35. Na wiecej będziesz musiał poczekać bo oba Dafy są w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi