Constructor Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Model: Kfz. II VW Typ 166 "Schwimmwagen" Skala: 1:35 Producent: Italeri Wymiary: 10,9 cm Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Życzę powodzenia w budowie, bo model no coż - porażka. Wykonanie kiepskie... Ale walcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak dla mnie wygląda OK, jakoś innym nie sprawił kłopotów, pełno go w internetowych galeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Kiedyś go popełniłem. Skleja się bardzo miło, jest tylko słabo zdetalizowany- na dioramę może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaki Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Życzę powodzenia w budowie, bo model no coż - porażka. Wykonanie kiepskie... Ale walcz...Jakubie, jakie dostrzegłeś błędy w tym modelu? Tak pytam, bo może coś przeoczyłem, bo biorę się właśnie do klejenia tego zestawu i sam już trochę baboli widzę... A tak moim zdaniem, to nie jest aż tak tragicznie z tym zestawem, choć widać, że swoje latka ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Jakubie, jakie dostrzegłeś błędy w tym modelu? Pomogę na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi