czak45 Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 To tez z PWM Po 10 letniej przerwie zrobilem cos takiego. Niezadowolony z efektu postanowilem troche poczytac i poeksperymentowac z pigmentami, washem, maskolem itp. Tak to wygladalo: I zrobilem cos takiego. Strare modele z nowym washem, pigmentami: A ten model zrobiony juz po lekcjach teori w calosci od nowa: Galeria: Pozdrawiam. Ps. Mam nadzieje, ze mozna wklejac takie duze posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Ps. Mam nadzieje, ze mozna wklejac takie duze posty. Można... Najwyżej "obsobaczą" cię ci, którzy mają "wolny" internet... (Przy takiej ilości zdjęć lepsze są miniatury...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 E tam, tak jest idealnie... Znowu pokłony dla czaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Świetny ten Marder w sosenkach Gdyby nie figurka to bym się zastanawiał czy to nie prawdziwy. Brawo, widać postępy w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Nareszcie jakieś "35" tygrysek prezentuje się ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 tygrysek prezentuje się ładnie Podpisuje się pod tym - szczególnie przednia płyta wygląda naprawdę świetnie. No i ta mega-rysa na zasobniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 No piękne modele . czak45 możesz zdradzić co to dokładnie za pigment, którego użyłeś na tym sdkfz 232 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Paintator AGAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 witam kleje od dawna ale dopiero teraz przejrzałem na OCZY:) powiedzcie mi jak zrobic tego WASHA ja kto sie robi ?? do czego sie uzywa sidoluxu jak i laieru do włosów bo czytam czytam ale nie do konca rozumiem. Jak zrobic takie otarcia na kantach modelu Z GÓRY WIELKIE DZIEKI - i prosze Was nie denerwujcie sie a pomózcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Wszystko to można znaleźć za pomocą opcji "szukaj". dziku tutaj masz na temat washa: viewtopic.php?t=6669 viewtopic.php?t=1315&highlight=sidolux Tu masz o lakierach bezbarwnych i sidoluxsie: viewtopic.php?t=4901&highlight=sidolux viewtopic.php?t=5104&highlight=sidolux pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 kleje od dawna ale dopiero teraz przejrzałem na OCZY:) powiedzcie mi jak zrobic tego WASHA ja kto sie robi ?? do czego sie uzywa sidoluxu jak i laieru do włosów bo czytam czytam ale nie do konca rozumiem. Jak zrobic takie otarcia na kantach modelu Z GÓRY WIELKIE DZIEKI - i prosze Was nie denerwujcie sie a pomózcie mi Też jestem tego ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 93mati DZIEKI BARDZOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi