Super Moderator jawkers Napisano 3 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam. Udało sie skończyć model na czas. Model budowałem od 10.01.2010 do 03.04.2010. Było kilka niedociągnięc przez producenta, które musiałem poprawić, a także kilka elementów przerabiałem i dorabiałem. Ogólnie model przyjemny w budowie i polecam go każdemu. Dzięki waszym komentarzom i cennym uwagom model otrzymał wiele leprzy wygląd. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Nic dodać nic ując super model pewnie dobrze się będzie prezentował na polce z pozostałymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Piękna replika Fajny modelik, ale mnie troszeczke razi ilość kurzu na nim Może trzeba było go trochę umyć bo ciut psuje to efekt końcowy. Ponieważ model prezentuje się elegancko na zdjęciach ogólnych ale zbliżenia ... Ogólnie Piękny Ford T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Bardzo ładnie wykonany i przede wszystkim oryginalny cywil. Bardzo podobał mi się wątek warsztatowy z efektownie wykonaną podłogą. To co nieco mi nie leży to matowy i mało atrakcyjny wygląd kierownicy. Może lepiej wyglądałaby ona z imitacją drewna ? Poza tym wszystko wygląda ok Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Dziękuję panowie. razi ilość kurzu na nim Też mnie to drażni, ale nie wiem jak się go pozbyć. Przecieram, przecieram a kurz i tak po sekundzie osiada. Wydaje mi się, że lakier się tak elektryzuje i przuciąga ten kurz. EDIT: Zapomniałem dodać link do warsztatu. WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Nie no naprawdę elegancki, piękny klasyk Z tym kurzem to ciężka sprawa, nieważne ile by się czyściło i tak na zdjęciu będzie widać Jedyne co nie pasuje mi w modelu to złożony dach, jakiś taki mało naturalny jest, przydało by się więcej nierówności, zwłaszcza na bocznych powierzchniach. Jeszcze raz gratulacje z ukończonego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Bardzo ciekawy model i bardzo ładnie wykonany! Ten kurz to cwana bestia, też mam czarny model to nawet chwilkę po wytarciu już widać na nim kurz... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Dziękuję panowie. Pojechałem dzisiaj w plener i cyknąłem kilka zdjęć. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Zdjęcia plenerowe bardzo fajne - model jak prawdziwy . Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi