tmajer Napisano 24 Grudnia 2006 Share Napisano 24 Grudnia 2006 Witam, właśnie ukończyłem, zamieszczam parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 24 Grudnia 2006 Share Napisano 24 Grudnia 2006 fajny modelik ładnie wykonany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 Ładny model Do malowania kloszy kierunkowskazów polecam markery, uzyskuje się nimi bardzo realistyczny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 26 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2006 Ładny model a dziękuję Do malowania kloszy kierunkowskazów polecam markery, uzyskuje się nimi bardzo realistyczny efekt. A jakie to są markery ? Ja próbowałem kupić takie do pisania na płytach CD, no i były czerwone, czarne i niebieskie. Ale pomarańczowych nie było Gdzie takie kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Markery można kupić praktycznie w każdym markecie i sklepie papierniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 kup sobie clear od humbrola jest dobry bo ty masz prawdopodobnie od pactry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 26 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2006 Markery można kupić praktycznie w każdym markecie i sklepie papierniczym. aaaaaa to mogą być takie do tablicy - jutro lecę i kupuję w takim razie myślałem że nadają się tylko takie do płyt .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 26 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2006 kup sobie clear od humbrola jest dobry bo ty masz prawdopodobnie od pactry. Dokładnie - to jest farbka Pactry. Muszę spróbować tego Humbrola. No i te markery do tablic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 aaaaaa to mogą być takie do tablicy No nie jestem przekonany, czy moga byc takie do tablicy... One nie sa trwale i zejda Ci przy byle dotknieciu. Uzywaj permanentnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 świetne autko i świetny model gratulacje a tak na boku to kumpel ma dokładnie taki sam :P tylko bez naklejek quattro na szybach i znaczka audi na drzwiach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Bardzo ładny model. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 Markery można kupić praktycznie w każdym markecie i sklepie papierniczym. Tornado, a który z tych czarnych jest matowy ? Myślę o malowaniu uszczelek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwagier601 Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 fajny model dasz mi pare rad odnosnie malowania foteli w pojazdach cywilnych prosze o ocene i komentarze mojego modelu http://szwagier601.fotosik.pl/albumy/223532.html pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 13 Lipca 2007 Autor Share Napisano 13 Lipca 2007 fajny model dasz mi pare rad odnosnie malowania foteli w pojazdach cywilnych prosze o ocene i komentarze mojego modelu No to zacznę od końca - Twój model z zewnątrz mi się podoba, natomiast zdjęcia środka są nieostre i nic nie widać ... Jeżeli chodzi o malowanie foteli - jeżeli ma to być imitacja skóry, to maluję je farbą błyszczącą. Jeżeli masz taką możliwość, to warto malować aerografem. Fotele w Audi malowane były pędzlem i widać, że warstwa nie jest równomierna. Wytrawny modelarz przy pomocy pędzla pewnie zrobiłby ślady eksploatacji, ale ja tego nie umiem. Fotele w Volvo 850, które wisi w tym dziale malowałem przy pomocy aerografu i warstwa jest równomierna. Może jest trochę zbyt błyszcząca. Kolor dobieram według uznania, z reguły nie biorę pod uwagę tego co jest napisane w instrukcji. Jeżeli to ma być imitacja tkaniny lub weluru, to warto pomalować farbą matową. Są też techniki obklejania foteli w truckach tkaniną. W następnym modelu też muszę tego spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Ładne cacko, poproszę więcej takich modeli, powodzonka i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Super modelik Ci wyszedł ! Uwielbiam Quattro pewnie za sprawą rajdowych korzeni tego wozu Ah to były czasy jak na rajdowych trasach królowała grupa B !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi