General Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Witam. Chaciałbym zaprezentować wam mój model Tygrysa produkcji Tamiya w barwach Africa Corps. Mój pierwszy model po prawie 9 letniej przerwie. Proszę o wszelkie porady i uwagi. Farbki: Tamiya i Humbrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Też taki popełniłem dwa lata temu. Do dziś stoi dumnie na półce. Po oglądnięciu zdjęć nasunęło mi się kilka uwag; - nie wyszlifowane wypraski - niedokładne klejenie (widać szpary) - na wieży znać fakturę pędzla - figurant taki sobie Pomijam błędy merytoryczne (zostawiam to Sebowi ). Ogólnie ładny schludny i czysty model, brakuje mi tylko wash'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 brakuje washa i jakiegos chociaz minimalnego brudzenia, przykurzenia.Gaski ladwie lewituja nad kołami przydaloby sie doszlifowac tu i ówdzie no i szpary zalatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 pojazd ten zapewne służył w AfriKa Korps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Taki bardzo zabawkowy,bez wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi