Wojtek B. Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Witam. Postanowiłem wystartować i w tym dziale. Będzie to moje drugie pływadło po Pennsylvanii, więc szału nie będzie . USS Grennville jest okrętem podwodnym typu Los Angeles a dokładnie Improved Los Angeles(Źródła); http://www.greendevils.pl/militaria/sailor_op/LosAngeles/losangeles.htm http://www.navsource.org/archives/08/08772a.htm A teraz in-box; Pudełko. Na odwrocie pudełka znajduje się instrukcja składania i malowania. A w pudełku znajdziemy oszałamiającą ilość części w ramkach ; Kalkomania i stojaczek pod okręcik. Producent umieścił również mini okręcik dla komandosów, czyli Advanced SEAL Delivery System minisub; http://www.navsource.org/archives/08/08495.htm Na razie tyle, nie wiem jeszcze czy zrobię go z pełnym kadłubem czy do linii wodnej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 kibicuję w pudełku znajdziemy oszałamiającą ilość części w ramkach w 350-tce też często więcej nie ma Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksiadz Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Witam w dziale i kibicuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac eyka Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Wojtku zrób go w całości. Bo do linii wody to wyjdzie ci miniaturowe żelazko. Dużym plusem modelu jest składalność. Części do siebie pasują dobrze i nie trzeba używać szpachlówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudypiotrek7 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Witam w dziale i zasiadam do kibicowania. Mam tylko nadzieje że pojawi się tu jeszcze ktoś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek B. Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Dzięki za kibicowanie. Witam w dziale i zasiadam do kibicowania. Mam tylko nadzieje że pojawi się tu jeszcze ktoś Trochę mnie to dziwi, przecież na forum jest dużo "wilków morskich" może wyjdą z zanurzenia . Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudypiotrek7 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Brak odważnych czy co ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek B. Posted December 27, 2009 Author Share Posted December 27, 2009 Witam. Pora ruszyć. Przymiarka połówek kadłuba na sucho; następnie je skleiłem, zaszpachlowałem i zeszlifowałem; po zagruntowaniu pomalowałem spód kadłuba; zrobiłem zacieki i cieniowanie w sumie pierwszy raz na okręcie więc proszę o wyrozumiałość . Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 po figurkach przyszedł czas na dokończenie okrętu - fajnie Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek B. Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Dzień dobry. Tym razem pomalowałem górną powierzchnie oraz śrubę; Zrobiłem kolejne zacieki i brudzenia. Następnym krokiem będzie nałożenie kalek. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 no ładnie ładnie juz widac drugi model ja narazie mam 1 a drugi idzie poczta ;) hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallstart Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Brak odważnych czy co ????? Są, są, tylko starannie się maskują Ładnie Ci wychodzi ta ponorka. Będę kibicował konkurencji... Zwłaszcza, że galeria już tuż tuż... A ilość elementów jest mniej ważna - figurka składa się raptem z kilku, ale pomalowania jej, to ja na razie się nie podejmuję Mój U-boot w zeszłorocznym konkursie składał się z jeszcze mniejszej liczby części Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek B. Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Witam. Model już w galerii. Dziękuję za kibicowanie; viewtopic.php?t=20113 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts