Wojtek B. Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Witam. Postanowiłem wystartować i w tym dziale. Będzie to moje drugie pływadło po Pennsylvanii, więc szału nie będzie . USS Grennville jest okrętem podwodnym typu Los Angeles a dokładnie Improved Los Angeles(Źródła); http://www.greendevils.pl/militaria/sailor_op/LosAngeles/losangeles.htm http://www.navsource.org/archives/08/08772a.htm A teraz in-box; Pudełko. Na odwrocie pudełka znajduje się instrukcja składania i malowania. A w pudełku znajdziemy oszałamiającą ilość części w ramkach ; Kalkomania i stojaczek pod okręcik. Producent umieścił również mini okręcik dla komandosów, czyli Advanced SEAL Delivery System minisub; http://www.navsource.org/archives/08/08495.htm Na razie tyle, nie wiem jeszcze czy zrobię go z pełnym kadłubem czy do linii wodnej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 kibicuję w pudełku znajdziemy oszałamiającą ilość części w ramkach w 350-tce też często więcej nie ma Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Witam w dziale i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Wojtku zrób go w całości. Bo do linii wody to wyjdzie ci miniaturowe żelazko. Dużym plusem modelu jest składalność. Części do siebie pasują dobrze i nie trzeba używać szpachlówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Witam w dziale i zasiadam do kibicowania. Mam tylko nadzieje że pojawi się tu jeszcze ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 10 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2009 Dzięki za kibicowanie. Witam w dziale i zasiadam do kibicowania. Mam tylko nadzieje że pojawi się tu jeszcze ktoś Trochę mnie to dziwi, przecież na forum jest dużo "wilków morskich" może wyjdą z zanurzenia . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Brak odważnych czy co ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam. Pora ruszyć. Przymiarka połówek kadłuba na sucho; następnie je skleiłem, zaszpachlowałem i zeszlifowałem; po zagruntowaniu pomalowałem spód kadłuba; zrobiłem zacieki i cieniowanie w sumie pierwszy raz na okręcie więc proszę o wyrozumiałość . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 po figurkach przyszedł czas na dokończenie okrętu - fajnie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2010 Dzień dobry. Tym razem pomalowałem górną powierzchnie oraz śrubę; Zrobiłem kolejne zacieki i brudzenia. Następnym krokiem będzie nałożenie kalek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 no ładnie ładnie juz widac drugi model ja narazie mam 1 a drugi idzie poczta ;) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Brak odważnych czy co ????? Są, są, tylko starannie się maskują Ładnie Ci wychodzi ta ponorka. Będę kibicował konkurencji... Zwłaszcza, że galeria już tuż tuż... A ilość elementów jest mniej ważna - figurka składa się raptem z kilku, ale pomalowania jej, to ja na razie się nie podejmuję Mój U-boot w zeszłorocznym konkursie składał się z jeszcze mniejszej liczby części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam. Model już w galerii. Dziękuję za kibicowanie; viewtopic.php?t=20113 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi