marek d Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Witam i przedstawiam mój ostatni (jednocześnie najgorszy) w tym roku ulepek Jakiś czas temu krzychu-onisk napisał: jak już ktoś się znajdzie z kalkami i zrobisz tego MC to poproszę o galerię. Prośba spełniona: MC 202, pilot Giulio Reiner. Przepraszam za kiepskie fotki, światła dziennego mało a przy żarówie nie umiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Jak to jest Twój najgorszy ulepek, to ja jestem Indiana Jones Jedyne, co bym dodał, to ciutkę obite śmigła na krawędziach. A tak to cud miód malina orzeszki i co tam jeszcze chcesz pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Dziękuję spełnienia prośby A model jak napisał Jasiek cud miód i tak dalej. Też się nie zgadzam że to najgorszy ulepek. No i kółko ogonowe troszkę krzywe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 Fajnie że się wam podoba No i kółko ogonowe troszkę krzywe ...da się poprawić, mówiłem że najgorszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Fajne plamki. Z łapy psikałeś? Zgrabny, fajny, no i tyle Udany po prostu. Kółko można sprzedać jako po prostu skręcone a nie że krzywe. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 Kółko można sprzedać jako po prostu skręcone a nie że krzywe. pozdrawiam ...dobry patent, za notuje ..plamy z "łapy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Świetny kawał Machiny Faktycznie to "najgorszy Twój ulepek" , a tak w ogóle to mógłbyś napisać (wytknąć) swoje błędy, bo wedle tego co widzę, model może stanowić powód do dumy. Już wiem, ta samokrytyka to poprostu chwyt marketingowy Pozdrawiam Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts