kamil83 Napisano 4 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2010 nie mam pojęcia skąd te grudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 kupo kolego kreta i go wykąp bo bez tego się chyba nie obejdzie PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 postaram się poprawić ten karabin, choć nie do końca zgodzę się z kolorem prawie czerwonym, raczej kolor drewna. Nie kolor drewna, tylko bakelitu -> http://www.looksirdroids.com/replica_weapons2.html I posłuchaj kolegów bardziej doświadczonych, np. nibur92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 kupo kolego kreta i go wykąp bo bez tego się chyba nie obejdziePoZdro Fakt kup kreta i go wykąp, bo jakoś mi się to słabo widzi. Najbardziej co mi się nie podoba to te paprochy pod farbą. Nie jestem doświadczony bo dopiero się uczę dużo. Ale powiedzieć mogę jak sklejałem P-47D to też parę razy papierem ściernym ścierałem farbę i nakładałem od nowa. Bo jak źle było to nie mogłem na to tak patrzeć. PoZdro Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 Oto nadszedł koniec. Pokazuję efekt końcowy, ale w galerii go nie wystawie, bo aż wstyd bierze, jak na niego patrzę. Oto dowód na to, jak można spieprzyć w miarę prosty model Można się pośmiać. Nie chciałem go w ogóle pokazywać, no ale jak się coś zaczęło trzeba to skończć. A tak na koniec to dzięki wszystkim za uwagi i cierpliwość w czasie budowy tego modelu. Następne modele będą lepsze. I na koniec miły akcencik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Ja jestem początkujący, ale brudzenie chyba nie jest złe. No i sam fakt, że skończyłeś model jest znaczący!!! Ja się ze swoim męczę i męczę! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi