koksik750 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Po długiej przerwie udało mi się coś skończyć Nissan 350z w wersji Veilside z filmu Tokyo Drift. O modelu: Kalki z modelu AMT 350z tokyo drift, 2 częściowe żywiczne felgi Veilside, Carbonowa maska i skrzydło, Metalowa klatka bezpieczeństwa, Zmodyfikowane przednie zawieszenie - skrętne, Flock, Fototrawione pasy bezpieczeństwa, Sportowe siedzenia, Fototrawione zapinki na maskę, Metalowe nity Hobby Design, Metalowe końcówki wydechu, Podwozie pobrudzone Tamiya Wathering Przepraszam, że tylko kilka zdjęć, ale prawdopodobnie relacja z budowy będzie w numerze Super Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Łał super model nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Bardzo fajna 350-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Piękne 350Z! Mam pytanie, wiesz może gdzie dostać można kalki do tego modelu?( chodzi głównie tylko o zegary i ekran). Ponieważ zakupiłem niedawno podobny model z AMT ale niestety bez kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Nononono, model zrobił na mnie duże wrażenie. Graficznie jest wykonany cacyki, nic tylko cieszyć oko widokiem takiego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 bardzo ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Piękne 350Z! Mam pytanie, wiesz może gdzie dostać można kalki do tego modelu?( chodzi głównie tylko o zegary i ekran). Ponieważ zakupiłem niedawno podobny model z AMT ale niestety bez kalek. Zamówić od producenta, czyli Tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 A czy można zamówić same felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Piękny, piękny i jeszcze raz bardzo efektowny Pomimo, że dość jednolity kolorystycznie to robi wrażenie i cieszy oko. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Robi wrażenie, aż musiałem luknąć do filmu i porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Kawał dobrej roboty. Gratuluję modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Super model nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Swietny model az milo sie go oglada. Powiedz czy tylna prawa szybka jest delikatnie upackana klejem czy to tylko kawalek czegos tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi