adamkijak Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Wielki szacunek Wymiatasz tym projektem Dziekuje, troche sie z nim juz mecze, malowania bylo mnostwo, bo w sumie to 5 modeli w tym projekcie bierze udzial. Udalo mi sie dzisiaj pomalowac mrowki, i teraz czekaja na wizyte w salonie kosmetycznym. LCAC juz po washu i teraz trwa zabawa w umiejetne (hmmm chyba troche sobie wleje) wykonywanie sladow eksploatacji i zakrywanie baboli (takich jak przyklejona w pospiechu tasma zerwala troche kalek na oslonach smigiel - glupio z mojej strony wiem). Na przyszly weekend (tylko wtedy mam czas uzyc aero) zaplanowalem wykonczeniowke lakierami i pigmentami, wiec chyb skoncze na czas. p.s. wody na podstawce juz nie dam rady absolutnie wykonac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonoece Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Wonderful! I am fascinated by this building, I can not wait to see the weathered material. Good result!! "Bravo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 No, no, no...Wygląda naprawdę dobrze. Jakie to ma wymiary?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Marca 2010 Autor Share Napisano 27 Marca 2010 No, no, no...Wygląda naprawdę dobrze. Jakie to ma wymiary?! Tak na szybko to 20cm X 39cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 21 Czerwca 2017 Share Napisano 21 Czerwca 2017 Witam. Odkopuję ten wątek warsztatowy ponieważ zastanawiam się nad kupnem tej ,,Poduszki'. Czy można gdzieś zobaczyć galerię końcową? Wspaniały projekt i wkład pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi