Tysiuniek Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Zdecydowanie Twój najlepszy jak do tej pory, a przy okazji miłe zakończenie roku. Mnie się chyba nie uda swojego skończyć. :( Jedyne co, to rzuca się w oczy, że koło zapasowe to gniot Italeri. Szczerze mówiąc, chyba lepiej wyglądałby bez tego koła, a z samym uchwytem. Poza tym super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 Dzięki Panowie za opinie. Czy najlepszy? Z pewnościa najbardziej pracochłonny, oprócz duńskiego Dumvee - tym bardziej, że z braku części waloryzacyjnych do tej wersji, robiłem je od podstaw. Mnie zazwyczaj nie podobają sie specjalnie swoje modele, wole ogladać modele wykonane przez inne osoby - wtedy wiem, co bym zrobił inaczej. Koło zapasowe rzeczywiście pochodzi z Italeri, ale nie mam innego, a jednak zapłakałbym się, gdybym musiał "rozbijać" komplet żywicznych. Może zapakuję je do pokrowca, ale na razie zostawię tak jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Również wolę oglądać modele innych. :P Pokrowiec na to koło to dobra myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 1 Stycznia 2010 Share Napisano 1 Stycznia 2010 Śledząc Twoje modelarskie poczynania uważam,że to jeden z najlepszych Twoich humvee (Dumvee mój ulubiony) Wkładasz dużo serca w swoje projekty,podziwiam jak wiele elementów sam wykonujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Modelik spoko ale kolor za zielony. Czym malowałeś? Zerknij na fotki mojego malowanego farbą Live Color. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2010 Swój malowałem Model Master 2138 Israeli Armor Sand/Gray, cieniowałem Pactrą 114 oraz kilkoma jeszcze kolorami, tzw. płukankami Humbrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi