macotra21 Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 I udalo mi sie skonczyc w terminie. Model uwazam, nieskromnie, wyszedl mi calkiem dobrze. Oczewiscie w porownaniu do mistrzow naszego forum jestem jeszcze daleko, ale na moje obecne umiejetnosci po dwudziestoletniej przerwie w modelarstwie jest to udany model. I oto zdjecia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Witam na pokładzie drugiego dwupłata. Model na pierwszy rzut oka wygląda na całkiem ciekawy. Jedno, co rzuca się w oczy to, to, o czym była mowa na forum budowy, czyli zbyt ostre podkreślenie linii podziału. Ale tego już nie poprawisz. Druga sprawa, którą chyba możesz poprawić to zdjęcia. Szkoda, że zdjęcia robiłeś bez tła i model zlewa się z widokiem okna, przydałoby się również parę zdjęć ze szczegółami. Moim zdaniem model udany i na pewno ciekawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Linie podziału możesz poprawić rzucając mgiełkę z bazowego lakieru wtedy nie będzie tak bił po oczach. Nie wyznaję sie w maszynach tego typu, ale wyszedł Ci całkiem, całkiem. Gratuluję Pozdrawiam. Przemek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Calkiem fajna ta sikawa. Fotki raczej przecietne, ale najwazniejsze, ze model ukonczony w terminie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts