macotra21 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 I udalo mi sie skonczyc w terminie. Model uwazam, nieskromnie, wyszedl mi calkiem dobrze. Oczewiscie w porownaniu do mistrzow naszego forum jestem jeszcze daleko, ale na moje obecne umiejetnosci po dwudziestoletniej przerwie w modelarstwie jest to udany model. I oto zdjecia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Witam na pokładzie drugiego dwupłata. Model na pierwszy rzut oka wygląda na całkiem ciekawy. Jedno, co rzuca się w oczy to, to, o czym była mowa na forum budowy, czyli zbyt ostre podkreślenie linii podziału. Ale tego już nie poprawisz. Druga sprawa, którą chyba możesz poprawić to zdjęcia. Szkoda, że zdjęcia robiłeś bez tła i model zlewa się z widokiem okna, przydałoby się również parę zdjęć ze szczegółami. Moim zdaniem model udany i na pewno ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Linie podziału możesz poprawić rzucając mgiełkę z bazowego lakieru wtedy nie będzie tak bił po oczach. Nie wyznaję sie w maszynach tego typu, ale wyszedł Ci całkiem, całkiem. Gratuluję Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Calkiem fajna ta sikawa. Fotki raczej przecietne, ale najwazniejsze, ze model ukonczony w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi