kriskristoffers Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Znalazłem w końcu czas, aby wrzucić fotki skończonej Subarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Ło kruca model prezentuje się bosko :D baaaaardzo mi się podoba dawno nie widziałem tak dobrze wykonanej subarki poprostu świetna robota grtulacja za I miejsce tylko napisz jakiej firmy te subaru ? to jest 1:24 zapewne ? P.S Super pomalowałeś felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Miałem okazję podziwiać Subarkę na żywo w Kłodzku Uważam że w pełni zasłużyła na nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Ladnie wykonany model. Naprawde super. Mam tylko dwie uwagi. Pierwsza dotyczy kol. Na fotkach wyglada to tak, jakby opony zsunely sie z felgi w kierunku nadkola i powstaly takie dziwne ranty. Troche to psuje efekt... Druga sprawa, to zaciski hamulcow. Czy one nie powinny byc w innym kolorze? Niebieskim, zlotym, czerwonym, bialym? Ale raczej nie w kolorze tarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 No subarak superrrrr Gratuluję trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Cóż mogę dodać? Łał!!! Fantastico! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi