Panzer Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Przedstawiam jeszcze ciepły model T-34/76 z Omska. Wiosna 1944 Litwa. Załoga częściowo pozbyła się zimowego kamo ale jeszcze coś pozostało, na boku przytroczony dodatkowy zbiornik od SU-85M do oleju, którego ciągle w układzie ubywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Bardzo mi się podoba. Z niczym nie przesadziłeś, a szczególnie ze rdzą, w której co niektórzy wprost się kochają. Pierwszoklaśny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Jako całość model prezentuje się nieźle. Od reszty odstają niedopracowane gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 wedlug mnie gasienice wyszły spoko, caly model robi bardzo pozytywne wrazenie, mnie sie podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Wg. mnie model jest taki jak powinien być pod względem modelarskim jak i realistycznym. Nie jest za bardzo pobrudzony i zniszczony bo T-34 nie miały długiej żywotności zazwyczaj Gąsienice nie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Dzięki Koledzy za opinie. Co do gąsek to sam nie jestem za bardzo kontent. Będę nad nimi jeszcze pracował narazie pojechałem nad morze trochę się odstresować od pracy. W realu model wygląda znacznie lepiej mam taki niezbyt ciekawy aparat i być może fotki nie oddają istoty. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi