pioter Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Ostatnim czasu bardzo spodobal mi sie Seehund. Jako ze na samej podstawce wydawalby sie nudny postanowilem wykonac go jako zdobycz wojenna. nie wiem czy taka kombinacja miala miejsce ale byc mogla. Wszystko wykonana "prawie" z pudelka. Najwieksza zabawe mialem z poprawianiem spawow na ICM-mie. Brakuje jeszcze matowego laku, jakiejs plandeki no i podstawki (bez niej trudno to cos przenosic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 To co lubię! Ładny i nietuzinkowy model. Się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 a co to za puszka na przyczepie....jaka to skala? jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2010 Wszystko 1/72, a ta puszka to Seehund z ICM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 super pomysł oraz wykonanie - nietuzinkowy model za który należą się duże brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Świetne! Przydałyby się ludziki i podstawka, która nie będzie łatwa zważywszy na rozmiary zestawu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Klasa pomysł... Rozważ dodanie nieco więcej łańcuchów zabezpieczających lub lin stalowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Dawno nie widziałem czegoś w tym stylu. Brawa za pomysł i wykonanie. podstawki (bez niej trudno to cos przenosic) Oj tak. Podstawka musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 Dzieki Dzieki Podstawka i Figurka(i) chyba przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Widząc nazwę tematu to myślałem, że błąd jakiś Super pomysł!!! Fajne wykonanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 bardzo fajny pomysł i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi