SOPOL73 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Na wstępie tego tematu przedstawiam moją domową eskadrę Mustangów: To są tylko w wersji D jeszcze są wcześniejsze ale to inny razem. Na przedstawionym Mustangu latał Young. Miał przepięknie pomalowanego konika i to spowodowało że znalazł się w kolekcji. Sama budowa przebiegała sprawnie. Malowanie kosztowało dużo maskowania bo nie zastosowałem kalkomani z zestawu. Wolałem wszystko pomalować aerografem wykluczając z tego napisy i gwiazdy. Zastosowałem super metalizery MM. Muszę dodać że kalkomanie w tym zestawie nie były najlepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 No i następna piękna kolekcja z manufaktury Sopol 73. Gratuluję , no i znów zazdroszczę, pokaż resztę eskadry. Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Eee... dużo tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 FOTKI DZIAŁAJĄ JUŻ Na wstępie tego tematu przedstawiam moją domową eskadrę Mustangów: To są tylko w wersji D jeszcze są wcześniejsze ale to inny razem. Na przedstawionym Mustangu latał Young. Miał przepięknie pomalowanego konika i to spowodowało że znalazł się w kolekcji. Sama budowa przebiegała sprawnie. Malowanie kosztowało dużo maskowania bo nie zastosowałem kalkomani z zestawu. Wolałem wszystko pomalować aerografem wykluczając z tego napisy i gwiazdy. Zastosowałem super metalizery MM. Muszę dodać że kalkomanie w tym zestawie nie były najlepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2010 Modelik ladny, jednak bardzo kiepsko prezentują się kalki na skrzydle, gdzie pas czarny przebija przez białą gwiazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Poza wyżej wymienioną gwiazdą, specjalnych błędów nie widzę. Czysty, schludny, estetycznie wykonany. Oby tak dalej Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi