SOPOL73 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Na wstępie tego tematu przedstawiam moją domową eskadrę Mustangów: To są tylko w wersji D jeszcze są wcześniejsze ale to inny razem. Na przedstawionym Mustangu latał Young. Miał przepięknie pomalowanego konika i to spowodowało że znalazł się w kolekcji. Sama budowa przebiegała sprawnie. Malowanie kosztowało dużo maskowania bo nie zastosowałem kalkomani z zestawu. Wolałem wszystko pomalować aerografem wykluczając z tego napisy i gwiazdy. Zastosowałem super metalizery MM. Muszę dodać że kalkomanie w tym zestawie nie były najlepszej jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 No i następna piękna kolekcja z manufaktury Sopol 73. Gratuluję , no i znów zazdroszczę, pokaż resztę eskadry. Pozdro Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Eee... dużo tego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOPOL73 Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 FOTKI DZIAŁAJĄ JUŻ Na wstępie tego tematu przedstawiam moją domową eskadrę Mustangów: To są tylko w wersji D jeszcze są wcześniejsze ale to inny razem. Na przedstawionym Mustangu latał Young. Miał przepięknie pomalowanego konika i to spowodowało że znalazł się w kolekcji. Sama budowa przebiegała sprawnie. Malowanie kosztowało dużo maskowania bo nie zastosowałem kalkomani z zestawu. Wolałem wszystko pomalować aerografem wykluczając z tego napisy i gwiazdy. Zastosowałem super metalizery MM. Muszę dodać że kalkomanie w tym zestawie nie były najlepszej jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted February 8, 2010 Super Moderator Share Posted February 8, 2010 Modelik ladny, jednak bardzo kiepsko prezentują się kalki na skrzydle, gdzie pas czarny przebija przez białą gwiazdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Poza wyżej wymienioną gwiazdą, specjalnych błędów nie widzę. Czysty, schludny, estetycznie wykonany. Oby tak dalej Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts