BaldPuma Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Model jako mix Dragona (kadłub, podwozie) i Revella (kontener) + troszke śmieci Eduarda, resztek żywic, itp. Skala: 1:72 Warsztat 01 02 03 04 05 06 duże w pełnej skali d1 d2 d3 CDnN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Dziwnie wygląda antena, a właściwie kierunek jej wygięcia. Poza tym Fajnie wyszły zmiany z OIF - klimatyzator i ASK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 1 Lutego 2010 Autor Share Napisano 1 Lutego 2010 Dziwnie wygląda antena, a właściwie kierunek jej wygięcia. sznureczek tylko za cieńki dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Teraz widzę. Spałem chyba jeszcze jak oglądałem galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Karaluch bardzo się podoba no i ta Twoja zegarmistrzowska waloryzacja. Widzę, że kolekcja rośnie regularnie i tempo nie opada w produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Witam! Jak zwykle w przypadku twoich modeli, ten także jest bardzo ładny. Dobrze, że nie przenosisz się na 1:35, bo wtedy wykonywałbyś je ze 100% dokładnością z oryginałem, a ja popadłbym w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi