Marudek Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Witam, Model skończony jeszcze w zeszłym roku. Dopiero teraz zauważyłem, że nie wstawiłem galerii. Relacja z budowy skutera znajduje się tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightrider Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 model super i pomyśleć ze to 1:72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_szu Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Trzonek saperki M43 u łysego powinien być raczej zielony ;) Ale mimo to naprawdę zacnie Miło jest oglądać spadaków na dioramach ;) Tym bardziej 82DPD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 śliczności, dla mnie twoje motorki w 72 to klasyka gatunku. mam nadzieje, że w końcu zobaczę je gdzieś na żywca / przy Żywcu :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Nieamowite. Szkoda że nie postawiłeś obok monety albo zapałki. Gratuluję i chylę czoła. Dołączam się do Andrzeja mając nadzieję zobaczenia kiedyś tych motorów w rzeczywistości... Czy mógłbyś podać rozmiary podstawi tak dla unaocznienia z czym naprawdę mamy do czynienia? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Padłem...moje wypociny przy tym to dziecinne zabawki. Chylę czoła...bo mam problemy z pomalowaniem pilota w 1:48 o 1:72 nie wspomnę. Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Andrzej_LK,TankRed1070 - ja też mam nadzieję kiedyś je Wam pokazać na żywo. A zdjęcia z groszówką i zapałką są w warsztacie (link w pierszym poscie). mam problemy z pomalowaniem pilota w 1:48 o 1:72 nie wspomnę A kto powiedział, że ja nie mam . Czasem z azdroszczę dalekowidzom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Przepiękna robota Nic dodać nic ująć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Bardzo fajna scenka. Wielkie za wykonanie tak dobrego maleństwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Dzięki za Wasze komentarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts