Marudek Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Witam, Model skończony jeszcze w zeszłym roku. Dopiero teraz zauważyłem, że nie wstawiłem galerii. Relacja z budowy skutera znajduje się tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 model super i pomyśleć ze to 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Trzonek saperki M43 u łysego powinien być raczej zielony ;) Ale mimo to naprawdę zacnie Miło jest oglądać spadaków na dioramach ;) Tym bardziej 82DPD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 śliczności, dla mnie twoje motorki w 72 to klasyka gatunku. mam nadzieje, że w końcu zobaczę je gdzieś na żywca / przy Żywcu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Nieamowite. Szkoda że nie postawiłeś obok monety albo zapałki. Gratuluję i chylę czoła. Dołączam się do Andrzeja mając nadzieję zobaczenia kiedyś tych motorów w rzeczywistości... Czy mógłbyś podać rozmiary podstawi tak dla unaocznienia z czym naprawdę mamy do czynienia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Padłem...moje wypociny przy tym to dziecinne zabawki. Chylę czoła...bo mam problemy z pomalowaniem pilota w 1:48 o 1:72 nie wspomnę. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 Andrzej_LK,TankRed1070 - ja też mam nadzieję kiedyś je Wam pokazać na żywo. A zdjęcia z groszówką i zapałką są w warsztacie (link w pierszym poscie). mam problemy z pomalowaniem pilota w 1:48 o 1:72 nie wspomnę A kto powiedział, że ja nie mam . Czasem z azdroszczę dalekowidzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Przepiękna robota Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Bardzo fajna scenka. Wielkie za wykonanie tak dobrego maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Lutego 2010 Autor Share Napisano 3 Lutego 2010 Dzięki za Wasze komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi