PUSH-UPEK Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Przedstawiam kolejną figurkę w skali 1:35, firma dla mnie nie znana, ale ogólnie ładny odlew żywiczny,przyjemny w malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Świetnie Ci wyszłą kurtka. Wygląda jak prawdziwa, styrana, wytarta skórzana tkanina. Pogratulować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Naprawdę super Ci wyszło :-) Jak zrobiłeś że kontury twarzy są tak ładnie podkreślone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Figurka bardzo ładnie się prezentuje. Gdybyś mógł dodaj zdjęcia przedstawiające ją z pewnej odległości, ponieważ zdjęcia które zaprezetowałeś ukazują same szczegóły. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Witam. Figurka ładnie pomalowana szczególnie kurtka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Dzięki za pozytywne opinie !!!! Niestety nie zrobię żadnych lepszych fotek, gdyż figurka poszła do ludzi.......... POZDRAWIAM !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Ale czekista bany, jak żywy. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Z tyłu kurtki, pod pasem, widać jakieś farfocle - nie dało rady tego wyszlifować przed malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Czołem!!!!!!! Tradycyjnie w beczce miodku znajdzie sie łyżeczka dziekciu.Na każda figurę gdy maluje staram sie dmuchać i chuchać a i tak wyjdą jakieś farfocle. Figurka była przygotowana do malowania optymalnie ,oczyszczona bez syfków.To, co ogląda się przy takich makro -hiper zbliżeniach wydaje się czystym niechlujstwem.;drobne zanieczyszczenia są niestety niezależne w większości wypadków ode mnie.Zapewniam ze tych zanieczyszczeń sam gołym okiem nie byłem wstanie dostrzec.Problem leży w zbyt dużym powiększeniu fotografowanego obiektu.W przyszłosci postaram sie robić lepsiejsze fotki bo moje prace na tym tracą.Pozdrawiam i dzięki za każdą opinie.!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi