Skinn3r Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam. Po krótkich, ale jakże długich zastanowieniach nad przystąpieniem do projektu, postanowiłem zaryzykować. Na pierwszy ogień poszedł Italerowski Command. Dokładnych planów do niego jeszcze nie mam, lecz na 100% będzie pustynne malowanie i jak u kolegi Qudłatego zwinięta plandeka, lub ew. brak plandeki i tylnej ściany kabiny, a na pace jakieś uzbrojenie. Wszystko zapewne wyjdzie w praniu. Pierwsze zdjęcia z lini montażowej - jutro. P.S. Ma ktoś może przednią osłonę na sprzedaż?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam! Pozwól, że jako pierwszy powitam nowego uczestnika projektu Będę kibicował No i czekam na pierwsze fotki. No i w razie problemów pisz tu, ktoś zapewne Ci pomoże Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam w Projekcie. Jako drugi. Jeżeli będziesz miał pytania, pytaj śmiało. Zawsze ktoś pomoże. Powodzenia i czekam na kolejnego, naszego "rodzinnego" Humvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 ...postanowiłem zaryzykować.... Nie ma ryzyka, nie ma zabawy Witam 19. uczestnika projektu. Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Witaj Miło powitać kolejnego uczestnika naszego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Wiem, że Twoja skala to 1:72, ale skoro powiedziałeś "A"... Pierwsze zdjęcia z lini montażowej - jutro. ...to trzeba też powiedzieć "B". A potem inne literki... Co z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 No powoli się robi. Powoli. Na razie skleiłem tylko ramę wraz z zawieszeniem i elementami silnika itd. Ale nadal nie wiem jak by mu zrobić nadwozie. Bo nikt się o niego nie pokusił to stwierdziłem że jakoś go skleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Zerknij do tego wątku Odłatego, co prawda to inna wersja, ale też na bazie Italeri, jest tam parę fajnych wskazówek co do montażu nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Wiesz co, zaryzykuję z tym modelem: Ale mam tylko jego jedno zdjęcie Więc znów prośba do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 daj na PW e-maila - jutro Ci wyśle a poza tym zobacz temat Bodka >>Polski M998 w Iraku<< i moją galerię >>GALERIA<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 BaldPumo, czy masz jeszcze fotki Groma? Chciałbym zrobić ten model, a one wiele by mi pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 BaldPuma, już znalazłem sporo zdjęć w temacie bodka66 i w twojej galerii, ale jak masz jakieś bardziej szczegółowe zdjęcia obrotnicy i jej mocowań to poproszę, i jakieś skromne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Co mam - jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 A czemu po prostu nie podacie koledze linka Proszę bardzo: LINK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Wybrałeś sobie bardzo trudną wersję Co do obrotnicy może zajrzeć do mojego HArDa, drzwi są w M1025. Mam rozumieć, ze model ma wyglądać jak na zdjęciu Bd kupował drzwi Edka i coś jeszcze, czy od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisałem bzdury, nie mam pomysłu na wyedytowanie na coś mądrego, więc będzie taki sobie wpis bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 kubisz, jak się kiedyś spotkamy to masz u mnie 6-ciopak za te wszystkie zdjęcia Zderzak, raczej wszystko będę sam robił bo nie wiem na co pozwolą fundusze. Trochę mi zejdzie na ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 kubisz, jak się kiedyś spotkamy to masz u mnie 6-ciopak za te wszystkie zdjęcia 6-ciopak należy się raczej wykonawcom zdjęć. No ale ja się też trochę napracowałem pakując i wysyłając, więc 4-ropak wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi