Jump to content

[INBOX] CV3/35 Tankietka (Bronco Models) 1:35

Dexter
 Share

Recommended Posts

Pięknie odlane części, elememnty, detale. Bez najmniejszych nadlewek, bąbli czy spoin w widocznym miejscu.

Pudełko zawiera dodatkowo klosze do świateł, blaszkę fototrawek oraz komplet kalek.

Najfajniejszym jest to, że ten pojazd posiada kompletne wnętrze (kabina plus silnik). Świetna instrukcja.

Pudło:

Boxart.jpg

Foto1:

a92995e76f08cc4bm.jpg

Foto2:

aead726403b9f039m.jpg

Foto3:

44194c5862ca0c8em.jpg

Foto4:

ffe3f6278d971a9fm.jpg

Foto5:

08fa169a0abfb70am.jpg

To na prawdędoskonały kawałek plastiku.

Ritter masz jeszcze trudnodostępną żywiczną alternatywę za dwukrotność ceny Bronco bez wnętrza i ze skopanymi gąskami.

Jako że nie jestem entuzjastą włoskiej pancerki dla mnie cena wydaje się dosyć wygórowana. Żywicy nie brałem pod uwagę, ale skoro twierdzisz że ceną/jakością bije Bronco tez żywiczny zestaw to z pewnością jest to dobra alternatywa. Z punktu widzenia osoby zainteresowanej pojazdami armii włoskiej to na pewno zestaw wart tych pieniędzy dla zwykłego szaraczka jak ja to już można się zastanawiać Aha co do gąsienic to widać na załączonych zdjęciach że składają się z gotowych fragmentów gąsienic.

Widać umknęło mi, bo najpierw oglądałem zdjęcia a dopiero po jakiejś godzinie odpisywałem na post Rittera.

Ritter no cóż cena to już pojęcie czysto osobiste, jeden będzie się interesował tymi pojazdami, znał alternatywy dla tego modelu i kupi będąc zadowolony z ceny, a dla innego będzie to kolejny ciekawy model ale będzie się zastanawiał czy warto tyle na niego wydać.