rzelu Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Tradycyjnie przedstawię montaż dioramy z odpadków walających się po kątach. Podstawka: styrodur, trochę papieru ściernego i skrawków podartego zmywaka kuchennego. Główny element: stary Horch kfz.15 zaadaptowany polowo do... ...transportu rannych na lotnisko pod Stalingradem. Horch na razie w podkładzie. C.D.N. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalpel Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Superowo się zapowiada,ja bym prosił o więcej brudu na makiecie,trochę za błyszcząca jest. Trzymam kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 A te płyty betonowe co mają przedstawiać ? Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Oczywiście parking pod Tesco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Ogólnie ścieniowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Szkoda, że już tak dużo zrobione z samochodem, bo bardzo lubię Horchy, mam w planach takiego i z chęcią bym podpatrzył budowę i detalowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Model stary i prymitywny, ten egzemplarz to reanimacja modelu z półki, o żadnym detalowaniu mowy nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Wather Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 A te płyty betonowe co mają przedstawiać ?Pzdr ...transportu rannych na lotnisko pod Stalingradem. Horch na razie w podkładzie. Czytaj uważnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Darth Wather drogi mądralo, pokaż mi zdjęcie płyty lotniska ze Stalingradu z tego typu płyt betonowych. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Heh, Seb jak zwykle się czepia każdego szczegółu. Chodzi o to że pod Stalingradem raczej były typowe lotniska polowe trawiaste,a zimą zaśnieżone, wręcz zlodowaciałe... rzelu zrobił taką i niech będzie osobiście czekam na wypocin ciąg dalszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Dobrze się zaczyna. Czekam na dalsze prace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Teren przyciemniony dla oszczędności farby. Wyrosły 2 krzaczki. Na Horchu dodałem rejestrację i pasy do jazdy w nocy w kolumnie pojazdów. Na razie nic ciekawego, ale półfabrykat gotowy do podmalowania detali i brudzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 Beton trzeba będzie trochę zmoczyć, mam nadzieję że pigmenty zrobią swoje. Bryka odrapana, przed mocniejszymi obiciami. Jak widać pojazd po poważnych przejściach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Omłotkowany: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts