rzelu Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Tradycyjnie przedstawię montaż dioramy z odpadków walających się po kątach. Podstawka: styrodur, trochę papieru ściernego i skrawków podartego zmywaka kuchennego. Główny element: stary Horch kfz.15 zaadaptowany polowo do... ...transportu rannych na lotnisko pod Stalingradem. Horch na razie w podkładzie. C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Superowo się zapowiada,ja bym prosił o więcej brudu na makiecie,trochę za błyszcząca jest. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 A te płyty betonowe co mają przedstawiać ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 10 Lutego 2010 Autor Share Napisano 10 Lutego 2010 Oczywiście parking pod Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Ogólnie ścieniowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Szkoda, że już tak dużo zrobione z samochodem, bo bardzo lubię Horchy, mam w planach takiego i z chęcią bym podpatrzył budowę i detalowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Model stary i prymitywny, ten egzemplarz to reanimacja modelu z półki, o żadnym detalowaniu mowy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Wather Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 A te płyty betonowe co mają przedstawiać ?Pzdr ...transportu rannych na lotnisko pod Stalingradem. Horch na razie w podkładzie. Czytaj uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Darth Wather drogi mądralo, pokaż mi zdjęcie płyty lotniska ze Stalingradu z tego typu płyt betonowych. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Heh, Seb jak zwykle się czepia każdego szczegółu. Chodzi o to że pod Stalingradem raczej były typowe lotniska polowe trawiaste,a zimą zaśnieżone, wręcz zlodowaciałe... rzelu zrobił taką i niech będzie osobiście czekam na wypocin ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Dobrze się zaczyna. Czekam na dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Teren przyciemniony dla oszczędności farby. Wyrosły 2 krzaczki. Na Horchu dodałem rejestrację i pasy do jazdy w nocy w kolumnie pojazdów. Na razie nic ciekawego, ale półfabrykat gotowy do podmalowania detali i brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 17 Lutego 2010 Autor Share Napisano 17 Lutego 2010 Beton trzeba będzie trochę zmoczyć, mam nadzieję że pigmenty zrobią swoje. Bryka odrapana, przed mocniejszymi obiciami. Jak widać pojazd po poważnych przejściach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Omłotkowany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi