arre Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Oto moje ostatnie wypociny. Jagdtiger Porsche, Francja 1944. - Model Dragona - lufa RB - km RB - gąsienice Friulmodel - fototrawione dodatki Abera - zimmerit Atak - kanistry Tamiya - liny Eureka Malowany farbami Tamiya, delikatne zacieki farbami olejnymi, plus dark wash Miga. Postępy prac można obejrzeć http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=16689&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Cudowny. Lecz ja bym wyrzucił stamtąd te panzerfausty bo w walce jakiś jankes podbiegłby, wział i odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Te beczki go "psują" wyobrażasz sobie jadący czołg z beczką? A tak to jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Podglądałem warsztat bardzo ładnie ci wyszedł . Mógłbyś poprawić trochę fotki bo nie za bardzo ostre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Te beczki go "psują" wyobrażasz sobie jadący czołg z beczką? http://img66.imageshack.us/i/x0ttiger211.jpg/ na pewno jadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Dziękuję za dobre słowa koledzy. Jednocześnie ślę podziękowania za uwagi i wskazówki podczas prac nad modelem dla Rittera, jagera27, Jakuba Ś. Beczki wstawiłem dla złamania linii, sama bryła Jagdtigera jest klocowata i monotonna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Jagdtiger prezentuje się bardzo ładnie. Może na przyszłość warto trochę ze zdjęciami powalczyć tym bardziej że pojazd ma jednobarwne kamo. Np. koła jezdne na pierwszych fotach wyglądają na ciemniejsze moim zdanie ładniej to wygląda natomiast na dalszych zdjęciach są bardzo jasne i nie wiem jak jest naprawdę Jeżeli są jasne i jednolite z kamo to może je warto trochę przybrudzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzgwrzd Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Witam, ile kosztują takie gąski Friulmodel np. do tego pojazdu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Witam, ile kosztują takie gąski Friulmodel np. do tego pojazdu ? Ok 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzgwrzd Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Witam, ile kosztują takie gąski Friulmodel np. do tego pojazdu ? Ok 100 zł. Kurde to strasznie drogo mi sie wydaje za same gąski, choć wiem ze te z paska gumowego nie wyglądają zbyt realistycznie to chyba sie bardziej opłaca zrobić te plastikowe w zestawie bo w końcu jak sie zapłaciło za te części nierzadko niemałe pieniądze to czemu potem 1/3 nie założyć? A jak sie zamaluje i pobrudzi to jest jakaś różnica wogóle ? Bo bądźmy szczerzy ze za 100 to sie trochę dorzuci i już jest na kolejny dobry model więc mi sie wydaje że trochę szkoda, jakby były do 50zł to jeszcze.... Niby ten Tygrys II to jeszcze kawał czołgu wiec i gąski nie mało ale np. za jakieś włoskie M13 czy inne małe pojazdy udające czołgi chcą koło 100zł to już jest stanowcza przesada, pewnie niektórzy modelarze sie ze mną nie zgodzą i nie mam im tego za złe ale chyba by musiały śpiewać i tańczyć za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Wykonanie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 tak na oko to ładny bydlak, przydałoby sie jeszcze dodatkowe oswietlenie jakies tym zdjeciom i wiecej ostrosci bo na niektorych ostrosc jest tylko na bardzo niewielkim obszarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Bardzo ładny :] Chociaż te kanistry tak średnio pasują moim skromnym zdaniem. Tyle kasy władowałeś w ten model, a one chyba są średniej jakości :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi