Tysiuniek Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 (edytowane) Edytowane 14 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Wybacz szczerość, ale zdarzały Ci się dużo lepsze modele. Jak dla mnie trochę za ciemne malowanie - plamy brązu i czerni powinny być chyba jednak bardziej widoczne, a zieleń jaśniejsza. Na minus też brak odblasków z tyłu (no chyba, że na Humvee w serialu były odkręcone, ale wtedy powinieneś usunąć zarysy miejsca montażu). A żeby nie było tylko krytyki - podoba mi się plandeka, plecaki i kosz z tyłu. No i pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Przecież się nie gniewam, i w gruncie masz rację. Trochę za bardzo zasugerowałem się zdjęciami z serialu, gdzie oryginalny samochód był faktycznie ciemny - po prostu zakurzony (pisałem o tym w warsztacie).Poza tym, podczas malowania nie dodałem ok. 10% białej farby, jak to zazwyczaj robię - ze względu na skalę. Też na podstawie "stopklatek". No i robiłem go trochę za szybko, chciałem jak najszybciej skończyć, ponieważ mam już w głowie kolejny - i głównie o nim myślałem - jest juz rozpisany i rozrysowany. Tak to już jest, że nie kazdy model wychodzi na 100%. Niemniej jednak włączę go do kolekcji, najwyżej będzie stał w drugim rzędzie. Ale nawet trochę mi sie podoba. PS. W filmie przynajmniej jeden egzemplarz był pozbawiony tylnych odblasków - a o zlikwidowaniu miejsca po nich, faktycznie, zapomniałem. Teraz już nie ma sensu tego zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 6 Maja 2010 Autor Share Napisano 6 Maja 2010 Dzisiaj model przejechał do warsztatu celem dokonania generalnego remontu. Remont obejmie praktycznie wszystkie podzespoły i elementy, łącznie z blacharką. Otrzyma też nowe malowanie. Jak wszystko się uda, dopiero dołączy do rodziny z GK. Oj, przydał by mi się jekiś AK-47 do tego modelu. Ma ktos może na zabyciu jedną sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 Oj, przydał by mi się jekiś AK-47 do tego modelu. Ma ktos może na zabyciu jedną sztukę? Hmmmm... no mam nawet 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILIP ;) Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 A jak zrobiłeś karton na pace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi