zmorka Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) Witam serdecznie, nie będę szukał tutaj usprawiedliwienia typu , że jest to zrobione po raz pierwszy , jest to jedynie taka informacja, bo widzialem modele kolegow wykonane po raz pierwszy i niestety musze stwierdzić,że do pięt im nie dorastam, przepaść, nie wspominając juz o doswiadczonych kolegach, których sam lakier powala na kolana nie mowiąc już o detalach, ale do rzeczy, widać co wyszło i przyznam szczerze, że sam nie jestem zadowolony, poza kilkoma kapielami w docie i zepsuciem calej kasty lakierem bezbarwnym niewiadomego pochodzenia (wszedl w reakcje z plastikiem pozostawiajac dosc głęboką skórke od pomarańczy ), później chciałem przykryć błotkiem i strasznie to wyszło, wiem bo w pierwszej wersji wygladało zdecudowanie lepiej, miałem sporo problemów z liniami podziału, kalka itd, oczywiście niejedokrotnie skorzystałem z uwag i porad wszystkich forumowiczów za co serdecznie dziekuje, obiecuję ,nastepnym razem bedzie troszke lepiej Edytowane 21 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Zmian nazwe tematu i daj normalne zdjecia bo nie chce mi sie otwierac kazdej miniaturki pokolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 21 Lutego 2010 Pierwszy model i bardzo fajnie wygląda. Plus za to, że za pierwszym razem zabrałeś się za brudzenie, które całkiem nieźle wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Jak na pierwszy model nie jest źle, mój pierwszy leży w pudle i nadaje się już tylko na dawce części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Błędy są, ale to jest akurat zrozumiałe z uwagi na brak doświadczenia. Jak na pierwszy model to naprawdę nie masz się czego wstydzić Duży plus za brudzenie i za zamaskowanie szyby przedniej przed brudzeniem co dodało realizmu modelowi. Czekam na kolejne modele w Twoim wykonaniu Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 No właśnie nie ma co rozpaczać, tylko brać się za kolejny model, a napewno wyjdzie lepiej Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Model bardzo fajnie wykonany, zwłaszcza, że to pierwszy. Tylko te tylnie lampy...jednolite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Dzięki za opinie, myślałem,że będzie gorzej , a co tych lamp z tyłu SCIONd to podzieliłem je na pół, no ale niestety wyszło jak widać , poprawie sie , jeszcze raz dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi